No saps què regalar?Idees de regal per Sant Valentí

Falten pocs dies per celebrar Sant Valentí. El 14 de febrer a molts indrets del món s’identifica com el Dia dels enamorats i a Andorra també ho celebrem. Als Grans Magatzems Pyrénées Andorra trobaràs el regal que busques per aquells que estimes.

Sabeu per què Sant Valentí és el Dia dels enamorats?

Hi ha moltes llegendes, però una d’elles, explica que Sant Valentí és el patró dels enamorats perquè la seva diada coincideix amb el moment de l’any que les aus comencen a emparellar-se.

Dit això, què us sembla si us proposem algunes idees regal per regalar per Sant Valentí a les vostres parelles, amics, amigues, àvies, avis, pares o mares?

Regala bellesa o un tractaments de la cabina d’estètica

Les professionals de la cabina d’estètica de la tercera planta t’assessoraran i et faran sentir-te bé per dins i per fora. I a la planta baixa trobaràs idees regal de perfumeria i parafarmàcia.

Regala un pastís

A la fleca de Pyrénées, Espícula, trobaràs uns pastissos per endolcir el Dia dels enamorats.

Regala moda i complements per anar sempre a la moda.

A la secció de moda d’home i moda de dona trobaràs unes vitrines amb opcions de regalar per Sant Valentí.

Regala un paquet d’aventures o gastronomia.

A la Fnac Andorra (planta -1) trobaràs les capses d’aventures, gastronomia i relax que més li agradi a la persona que estimes.

Regala llar

Troba a la tercera planta el que necessites per a la llar.

Regala una escapada romàntica

Fes una escapada romàntica a una ciutat Europea. Consulta condicions i disponibilitat a l’agència de viatges de Pyrénées sense compromís.

I si vols sorprendre a la teva parella, amic, amiga, pare, mare, germà o germana et proposem assistir a l’Espai Demo de cuina de la tercera planta de Pyrénées. Aprendràs a fer un menú especial de Sant Valentí , el dimecres 13 de febrer de les 18.30 a les 20 hores. L’assistència és gratuïta i lliure.

; ; ;