PYRI CONSELLSJa estàs a punt per a l’estiu?

A les portes de l’estiu ja ens anem preparant per estar a punt per a aquesta estació. A Pyrénées trobaràs tot allò necessari per a aquest estiu.

A la parafarmàcia de Grans Magatzems Pyrénées Andorra tenim articles indispensables per aquest estiu. Durant tot l’any s’ha de protegir la pell i el cabell però a l’estiu s’ha de protegir amb més intensitat del sol. Per això, a la parafarmàcia et faran un assessorament personalitzat i t’oferiran els productes necessaris per bronzejar la pell, hidratar el cabell, protegir la pell i fins i tot aconseguir reduir volum.

I per acabar d’estar a punt, et recomanem una exfoliació corporal a la cabina d’estètica de la tercera planta. Hem de cuidar la pell i deixar-la a punt per a una estació meteorològica que la pell estarà molt exposada. Amb l’exfoliació aconseguiràs eliminar les cèl·lules mortes, renovaràs la pell i estimularàs el sistema limfàtic i faràs que el bronzejat es potenciï.

I…ja tens tots els accessoris?

Pensa amb les ulleres de sol! Molt necessàries per protegir la vista. És un complement indispensable. El més important és que et protegeixin al 100% dels raigs ultraviolats (distintiu UV).

A més, a Pyrénées trobaràs tots els complements que necessitis com roba de bany, pareos, tovalloles, xancletes, bosses de platja, entre d’altres.

A la secció de roba de bany trobaràs el teu banyador, bikini o triquini. Podràs triar entre un munt de marques, formes i estampat diferents. Segur que trobaràs el que s’adequa més al teu estil i t’afavoreix més.

ELS MUSTS DE L’ESTIU!

  • Ulleres de sol
  • Cremes de protecció solar
  • Protecció cabell
  • Roba de bany
  • Exfoliant corporal