Nova marca de moda masculinaJacob Cohën arriba a Pyrénées

Les noves marques van agafant terrenys als Grans Magatzems Pyrénées Andorra. L’aposta ferma per renovar l’esperit de la moda a Pyrénées es fa palès amb les noves incorporacions. Recentment hem incorporat Jacob Cohën a l'oferta de moda masculina. 

La marca italiana Jacob Cohën va néixer el 1985 i el 2003 ja va començar a entrar a les botigues de tot el món al costat de les millors marques. Passat i futur, tradició i innovació, es combinen harmònicament en cada creació. 

Actualment hi ha més de 1.500 punts de venda a tot el món i ara també la podreu trobar a Andorra, als Grans Magatzems Pyrénées Andorra. 

Com és la roba de Jacob Cohën? 

Els punts forts de la marca són les seves inimitables característiques: comoditat i teixits d’alta qualitat per una banda, exclusivitat i elegància per l’altra. La visió darrere de les peces Jacob Cohën és crear un producte adequat, fins i tot, per als moments més formals, creant uns texans d’home amb un ajust prim perquè es pugui portar amb un blazer. Els texans destaquen per les seves construccions a mida i el seu ajust perfecte, l’ús de teixits fins i l’enriquiment amb detalls preciosos, que sempre han estat un segell distintiu de la marca.

Qui porta Jacob Cohën? 

La marca està dissenyada per a una clientela exigent i refinada. El procés de producció es fa a càrrec de l’alta artesania i el processament manual qualificat, amb el suport de la implementació de les tecnologies més modernes. 

I a més, cuiden el medi ambient! 

Des del començament, la marca presta molta atenció a l’entorn que l’envolta i a la salut del consumidor. L’ús de colorants naturals i l’absència de processos químics per fixar el color distingeix totes les seves col·leccions.

Descobreix la nova col·lecció a la planta baixa dels Grans Magatzems Pyrénées Andorra.