QUINZENA DEL NÒRDICLa importància de dormir amb un bon coixí

Dormir bé és molt important per estar descansat durant el dia i poder estar a ple rendiment a l’escola, a la feina o bé un dia de festa. Escollir un bon matalàs és fonamental per al descans diari però el coixí de llit també influeix molt.

La importància d’escollir un bon coixí per descansar bé

Hi ha molts tipus de coixins al mercat. En trobem de fibra, com els de tota la vida, de fibra siliconada, de plomes, de làtex i de viscoelàstica. Tothom sap com li agrada dormir i amb quin coixí està més còmode. Segur que alguna vegada que has viatjat i has dormit amb un coixí que no és el teu, t’has llevat molt probablement amb mal a les cervicals o fins i tot mal al cap.

Els experts diuen que si acostumes a dormir boca amunt, el coixí no hauria de ser massa gruixut perquè s’hi recolza el cap i el coll. Per contra, si normalment dorms de costat és favorable que el coixí sigui més dur perquè el cap quedi ben recolzat i no caigui damunt l’espatlla. I si dorms cap per avall, el millor és escollir un coixí fi.

En tot cas, els nostres professionals t’aconsellaran perquè triïs el millor coixí. I aprofita els descomptes de la quinzena del nòrdic de Pyrénées Andorra del 4 al 26 d’octubre del 2018.

Promoció quinzena del nòrdic a Pyrénées

(1) 20% de descompte en nòrdics i coixins de llit.
(2) 5% de descompte addicional en un cupó que trobaràs a l’app si tens la Targeta Pyrénées.

*Finançament a 3 mesos sense interessos i amb una despesa d’obertura de dossier de 9,41 € que s’afegeix a la primera quota. Crèdits subjectes a l’aprovació per part de la Financera Pyrénées, SAU.
Consulteu les condicions per altres modalitats de finançament al Servei d’Atenció al Client.

; ; ;