CONSELLLa taronja, la gran aliada

Per seguir una dieta equilibrada cal fer una bona llista de la compra i organitzar els menús de la setmana. Des del mes de setembre fins al maig, la taronja és una de les fruites que gairebé mai falta a la taula. És una gran aliada pel seu alt contingut en vitamina C, aproximadament conté uns 50mg per cada 100g arribant a cobrir pràcticament les recomanacions mínimes diàries. Aquesta vitamina ens ajuda a escurçar la durada dels refredats i a absorbir millor el ferro de la dieta. A més, ajuda a reduir el colesterol en sang.

Qualsevol moment del dia és ideal per menjar una taronja, ja sigui per esmorzar, entre hores o de postres. La taronja la podem consumir sencera o espremuda. Les dues opcions són d’allò més saludables, però cal tenir en compte que quan mengem la taronja sencera, ingerim un major contingut en fibra, per tant, ens sentim sacietats i ens ajuda a reduir el restrenyiment.

La taronja és molt diürètica i refrescant. És ideal per rehidratar l’organisme de bon matí. Per una òptima conservació, cal mantenir aquesta fruita en un ambient fred, com podria ser a la nevera, però si el que volem és fer un bon suc ens interessa mantenir-la a temperatura ambient per extreure el màxim suc possible.

A la fruiteria de Pyrénées Andorra trobareu la selecció de taronges d’Ametller Origen. El sistema de poda i el procés de maduració fan que el gust de cada peça de fruita sigui exquisit. Les taronges ‘Lane-late’, que trobareu a Grans Magatzems Pyrénées Andorra, han estat collides en el seu punt òptim de maduració i són provinents d’Alacant.

 
; ; ;