DESCOMPTESLa tornada al col·le? Un joc de nens

Milers d’estudiants a principis de setembre inicien l’activitat lectiva després de molts dies de vacances. Els nens i les nenes tornen a les aules per retrobar-se amb els professors, els companys i també amb el material escolar, els llibres i un llarg etcètera.

A Pyrénées Andorra trobaràs tot el que necessites perquè els petits de la casa puguin començar l’escola i ho tinguin tot a punt. A tots i a totes ens agrada estrenar material escolar quan comença el curs oi? Doncs a la Fnac i a la planta baixa trobaràs tot el que necessites. Estoigs, colors, retoladors, llibretes, llibres, quaderns, motxilles i molt més. Un espai dedicat exclusivament a material escolar.

I per facilitar-te encara més les coses, deixa’ns la llista de tot el que necessites i nosaltres t’ho preparem.

Com sempre, a la secció de moda nens trobaràs vambes, pantalons, xandalls, samarretes i jaquetes per equipar-los.

A Grans Magatzems Pyrénées trobaràs tot el que necessites en un mateix espai. I així t’estalviaràs donar voltes. A més, per posar-ho encara més fàcil, et retornem el 10% de tot el que compris a la papereria en un val de compra bescanviable a la seccions de papereria, moda i esports per a infants. A més a més, 5% de descompte directe EXCLUSIU amb la Targeta Pyrénées.

Promoció vàlida del 27 de juliol al 16 de setembre del 2018. Consulta condicions a la botiga.

No esperis a l’últim dia i comença a preparar la tornada a l’escola amb temps! Aquest any, sí.