Sorteig i nous dissenys Lego a PyrénéesLego pren protagonisme amb el nou ’Espais Pop-Up’

Després d’uns quants anys esperant, arriba la segona part de la pel·lícula LA LEGO PEL·LICULA 2. Warner Bros ha llançat el tráiler de la pel·lícula i ha generat unes expectatives molt positives i tothom espera amb moltes ganes l’estrena d’aquest gran film.

Coincidint amb la projecció de la pel·lícula, Pyrénées Andorra ha volgut aprofitar l’ocasió i dedicarà un Espais Pop-Up a Lego. El pop-up estarà ubicat a la rotonda (planta baixa) del 8 de febrer al 10 de març.

D’una banda hi haurà productes exposats i podràs descobrir les novetats relacionades amb la temàtica de la pel·lícula. A més, si t’agrada jugar amb Lego també podràs venir a jugar.

A més, per cada 30 € de compra en productes de la marca Lego a la secció de joguines entraràs en el sorteig de tres entrades dobles per veure la pel·lícula al cinema illa Carlemany d’Andorra. Per participar al sorteig, hauràs de dipositar la butlleta a l’urna precintada i ubicada a la planta baixa. A la butlleta s’haurà d’indicar el número de telèfon per tal de ser localitzat.

Cada guanyador/a figurant a cada butlleta rebrà dues entrades per veure LA LEGO PEL·LICULA 2 al cinema.

Els dies de sorteig seran el divendres 15 i 22 de febrer, 1 de març i el diumenge 10 de març de 2019.

*El sorteig es realitzarà al tancament del centre a la planta baixa (rotonda). Podeu consultar les bases del sorteig al Servei d’Atenció al Client, a la 4a planta.