Les joies Diamonfire arriben a Andorra a Pyrénées!Les joies Diamonfire arriben a Andorra a Pyrénées!

A Andorra, a Pyrénées trobareu les joies Diamonfire

Diamonfire : l’elegància contemporania

Entre les tendències de luxe accessibles per a tothom, la marca Diamonfire arriba als Grans Magatzems Pyrénées. Les joies de la cèlebre marca alemanya, modernes i elegants alhora, són reconegudes pel seu caràcter innovador i creatiu. Fabricades amb òxid de circonita i tallades artesanalment en cinquanta-set facetes, aquestes joies són comparables al luxós diamant, mesurats en carat : aquesta especificat atribuïda a la famosa marca alemanya és una distinció única al món pel treball d’innovació i creació dels experts equips de Diamonfire. Coneguda com Zircon Diamonfire, la pedra sintètica desenvolupada per la marca no es distingeix més que pel seu nom i preu del seu prestigiós model natural. La puresa, la talla i la brillantor del Zircon Diamonfire, respon als criteris d’excel·lència de la joieria d’alta gama. Ja disponibles a Andorra, les joies estan fabricades en plata de 925 mil·lèsimes.

El plaer de comprar joies d’alta gama i el tax free a Andorra

Ideal cut : una primicia mundial

La tècnica anomenada« Ideal Cut » és una exclusivitat mundial creada i desenvolupada per Diamonfire. S’utilitza normalment per tallar el diamant brut. Després d’un llarg treball de recerca i innumerables proves , la marca alemanya de joies ha revistat aquesta famosa tècnica amb el fi d’adaptar-la (a través del tall de cinquanta-set facetes) a tallar aquesta pedra sintètica que és la circonita.

 src=

La brillantor de la circonita i l’elegància de la plata

  • La brillantor i puresa de la circonita es donen gràcies a la tècnica Ideal Cut i a les seves cinquanta-set facetes tallades a mà. Ofertes per l’Espai de Joieria de Pyrénées Andorre són peces úniques de gran qualitat. Les pedres brillants encastades en plata de 925 mil·lèsimes, es revesteixen d’una capa composta per una combinació de rodi, platí i pal·ladi. D’aquesta manera, gràcies a una protecció duradora contra l’envelliment, el temps no tindrà cap efecte sobre aquestes joies de rara bellesa.

Més enllà de les joies, les teves compres als Grans Magatzems Pyrénées d’Andorra la Vella.

Els grans magatzems andorrans amplien els seus horaris!

Perquè satisfer els nostres clients durant tot l’any i en qualsevol moment del dia és la prioritat dels Grans Magatzems Pyrénées a Andorra la Vella, Pyrénées ha adaptat els seus horaris d’obertura al ritme i desitjos dels seus clients. Per aquest motiu, des de principis d’any, Pyrénées obre de dilluns a dissabte fins a les 21h, i això durant 361 dies a l’any.

Pyrénées és 361 dies a l’any i... fins a les 21h cada dia!

Horaris d’obertura: de dilluns a dissabte de les 9 hores a les 21 hores i el diumenge de les 9 hores a les 20 hores.

Dies que els nostres magatzems romandran tancats durant l’any

Obert 361 dies a l’any, els grans magatzems romandran tancats els següents dies festius:

  • 1 de gener (Any Nou)
  • 14 de març (Dia de la Constitució)
  • 8 de setembre (Meritxell, diada nacional)
  • 25 de desembre (Nadal)

Serveis oferts

Joies, luxe, moda, queviures, hi fi, electrodomèstics, decoració, concessionari d’automòbils, restauració o a més a més la botiga FNAC, preparat per poder realitzar totes les teves compres! A més a més, podràs beneficiar-te dels innumerables serveis i avantatges que ofereixen els grans magatzems: facilitats de pagament, bugaderia, perruqueria, canvi, reemborsament, aparcament privat, ...

La teva adreça per a joies a Andorra!

Els Grans Magatzems Pyrénées estan situats al bell mig del centre històric de la capital andorrana:
GRANS MAGATZEMS PYRÉNÉES a Andorra la Vella, Avinguda Meritxell 11

Horaris d’obertura
De dilluns a dissabte : 09h30 - 21h00
Diumenge : 09h30 - 20h00