coneix la xocolata belga GuylianMenjar xocolata, et farà feliç

 

T’agrada menjar un trosset de xocolata al dia? Et fa feliç? No és que t’ho sembli, sinó que és una realitat, ja que segons la ciència estaria demostrat. Menjar xocolata et fa ser més feliç perquè et potencia el rendiment i estimula la circulació de la sang. La xocolata negra augmenta els nivells de serotonina, que és un neurotransmissor que actua al cervell i té moltes funcions, com per exemple, és l’encarregat de regular l’estat d’ànim, i, per tant, l’humor.

Guylian és molt més que xocolata

El 1999 Guylian va adherir-se al Project Seahorse’s, que vetllen per a la conservació i l’ús sostenible dels cavallets de mar i les seves comunitats marines costaneres. En total, Guylian ha donat 1,5 milions d’euros per donar suport a aquest programa.
Un dels projectes d’èxits que ha protagonitzat el “Project Seahorse’s” és la creació de 36 àrees protegides marines per iniciar controls d’exportació de peixos marins i la creació del lloc web iSea Horse. Aquesta eina permet que qualsevol persona publiqui quan vegi un cavallet de mar i, per tant, proporcioni informació rellevant al “Project Seahorse’s”.

Guylian ha guanyat força premis a nivell internacional, però se’n destaca el que van guanyar el 2015 de Responsabilitat Social Corporativa.
Quan compres la xocolata Guylian, estàs comprant xocolata belga, la millor xocolata però, a més, estàs col·laborant per una bona causa.

Coneixem la història de com neix Guylian

El 1938 va néixer un apassionat de la xocolata belga, 20 anys després, va començar una història d’amor amb la Liliane. Fruit de la passió per la dolçor i l’amor va sorgir la xocolateria Guy-Lian. Guy va desenvolupar la recepta icònica amb el farcit de praliné d’avellana i la Liliane va afegir-hi el toc artístic dissenyant bombons amb formes úniques.

; ; ;