Descobreix la moda de dona i d'home d'American Eagle i AerieLa moda americana en exclusiva a Pyrénées

Ens agrada apropar-vos novetats i sempre estar a l'última moda. Coneixeu la roba American Eagle Outfitters® i Aerie®? La trobaràs a Pyrénées Andorra a partir d'aquest divendres 31 de juliol de 2020. 

Us presentem la marca americana de roba per excel·lència ÚNICA i en EXCLUSIVA a Pyrénées Andorra. Aterren a Europa de la mà de Pyrénées Andorra. La porta d'entrada a la moda del segle XXI i del futur. 

A la planta baixa trobaràs el millor en moda d'home. Estil propi, còmode i casual pensat per a totes les ocasions. La selecció de productes es caracteritza per ser d'un estil de moda jove. Trobaràs dessuadores, samarretes, camises estil hawaianes i molt més! Però principalment una àmplia selecció de texans que no et deixaran indiferent.

I a la primera planta trobaràs la col·lecció de moda de AE dona. El que necessites per sentir-te tu mateixa i única. Troba el teu total look amb samarretes, shorts, vestits, dessuadores,… però sobretot amb un gran ventall d'estils de texans com el "Jegging", "Curvy", "Wide leg crop", “Destroyed”...

La llenceria Aerie, que també la trobaràs en la primera planta, és una marca que pensa en tu, en la teva millor amiga, germana, companya de classe,... la seva filosofia "REAL ME!". És pensar en totes, perquè per ells la bellesa és ser com vols ser, sense patrons de bellesa ni retocs. 

FILOSOFIA D'AMERICAN EAGLE I AERIE

American Eagle i Aerie estan especialitzats a nivell mundial. Ofereixen roba i accessoris de gran qualitat i productes de tendència a preus assequibles. Són una empresa inclusiva i optimista. A més, tenen un propòsit clar i és mostrar al món que hi ha un poder REAL en l'optimisme de la joventut.

 

Descobreix a Pyrénées Andorra la col·lecció d'AMERICAN EAGLE I AERIE en exclusiva a Pyrénées Andorra. 

No ho trobaràs enlloc més d'Europa!