ENTREVISTA A NÚRIA STUARTModa de bany de Tailàndia a Andorra

La Núria Stuart fa uns anys va decidir marxar d’Andorra per emprendre un nou projecte a més de 12.000 km de distància, a Phuket (Tailàndia). Després d’uns anys de viure al sud-est asiàtic i observar que no hi havia botigues de moda de bany va decidir arrencar el projecte de Phuket Mermaids. La marca de roba de bany arriba aquesta temporada a Andorra. A Grans Magatzems Pyrénées Andorra trobaràs la nova col·lecció de Phuket Mermaids a la secció de llenceria i bany.

Com comences amb el projecte de Phuket Mermaids?

Feia uns anys que vivíem a Phuket amb el meu marit i estàvem jubilats. A tota la gent que ens venia a visitar els hi deia: sobretot no t’oblidis d’agafar banyadors perquè aquí no en trobaràs. La veritat que era molt complicat trobar roba de bany i vaig pensar que això podia ser una oportunitat.

I vas decidir obrir una botiga de roba de bany?

Exacte, vaig obrir la primera botiga a Tailàndia el 24 de desembre de 2004, just dos dies abans del tsunami, que va arrasar amb tot el sud est asiàtic. Després d’aquella catàstrofe, encara vaig agafar-ho amb més energia. Tenia ganes de tirar-ho endavant com fos.

Deu n’hi do.

Doncs sí. I vaig arribar a tenir fins a 16 botigues. Avui en dia per això em dedico a l’exportació i a la venta per Internet.

Tenies ganes que arribés el producte a Andorra?

Moltíssimes, ja l’estava comercialitzant a molts països i Andorra em feia especial il·lusió. La moda de bany de Phuket Mermaids només es podrà trobar a Pyrénées Andorra.

Quin és el perfil de compradores?

Aquí a Tailàndia no hi ha gaire afició per la moda de bany, ja que aquí prefereixen banyar-se vestides i mantenir la pell blanca. Però les turistes compren molt els nostres productes i penso que a Andorra pot agradar molt també.

Què tenen d’especial els productes?

Són fabricats a Tailàndia però comprem els teixits a Itàlia. Utilitzem una roba molt bona. Prèviament està tastada amb llargues exposicions de sol, mullada amb aigua salada i aigua amb clor. El resultat és molt bo. A més, la col·lecció és molt íntima amb una desena de models.

I com és la col·lecció d’aquest estiu?

Per aquesta col·lecció hem intentat fer peces per atraure un públic més juvenil. Hem utilitzat els colors ‘must have’ com el negre, el vermell i el blanc. Aquests tres colors s’han de fer sí o sí, ja que són els que més surten i queden bé a tothom. A més, també hi ha models amb colors turquesa, groc, ‘animal print’ i també utilitzem pedreria.

A Pyrénées Andorra trobaràs la col·lecció ‘Senses’ de Phuket Mermaids.