Hem incorporat la marca Ducie London i Yerse a la secció de moda de dona La moda en exclusiva a Pyrénées

La paraula “exclusiva” ens apassiona. Vol dir única i si acompanya la paraula “marca”, encara més.  A Pyrénées Andorra trobaràs marques en exclusiva a Andorra. Podràs trobar articles de moda que no trobaràs enlloc més. Seleccionem els millors looks i les millors opcions perquè puguis gaudir del shopping.

A la secció de moda de dona trobaràs marques en exclusiva com American Eagle, Brownie, Au Revoir Cinderella de sabates o Vince de Gallery. A llenceria, també tenim marques que només estan a Pyrénées com Aerie, Wolford o Women Secret. 

Aprofitem per introduir dos marques que tenim en exclusiva i les hem incorporat recentment, Ducie London i Yerse. 

Ducie va començar a vendre les seves peces de roba al modern mercat de Portobello de Londres i poc a poc es va anar a introduir a primera escala mundial de moda fins aparèixer als aparadors de les millors boutiques. 

La marca protagonitza looks cool i trendy. A Pyrénées podràs trobar la nova col·lecció de moda de dona. Abrics, americanes, bosses i tot el que necessites per el teu dia a dia. 

YERSE EN EXCLUSIVA A PYRI

La marca Yerse també és una nova marca en exclusiva que tenim a Pyrénées. Una marca de Barcelona que deixa empremta, es guia per la intuïció femenina, amb el cor posat en la tradició i la mirada en el futur. 

La marca que cuida tots els detalls predomina el seu estil casual-chic. Moda perquè et puguis sentir a gust, puguis anar còmode i al mateix temps elegant. Utilitzant matèries primeres de primera qualitat com el lli i el cotó. 

A la secció de moda d’home podràs descobrir en exclusiva Pedro del Hierro, el Ganso i Ecoalf, entre d’altres. 

A la secció de moda infantil trobaràs només als Grans Magatzems Pyrénées Andorra Boboli, The Noopies i Eleven Paris, entre moltes d’altres marques.  

A les seccions d’accessoris en trobaràs com Aristocrazy i María Pascual de joies o Biba i Longchamp de bosses de mà.