Descobreix la col·lecció de Fila, Ellesse i Champions a la secció d'esports La moda retro segueix marcant tendència

Quantes vegades haureu vist roba i vambes als aparadors de les botigues i haureu pensat: ara es torna a portar això? Doncs sí! Es torna a portar el que es portava als anys noranta. La moda és cíclica i sempre torna. Està clar que les firmes s’intenten reinventar però està confirmat que el que va triomfar fa uns anys, pot tornar a tenir èxit ara. 

Si ets dels que no llencen mai res, segur que si busques bé per l’armari trobes relíquies que ara pots trobar a moltes botigues de moda. A la secció d’esports de Pyrénées han aparegut productes de marques com Fila, Ellesse o Champions que havíem tingut fa uns anys. Les samarretes i les dessuadores amb logotips grans es tornen a portar per al dia a dia. 

Les noves col·leccions arriben carregades de logotips vintage i les marques que consideràvem esportives com ara Fila, Ellesse o Champions ara reapareixen i s’adapten a la nova realitat del streetwear. No és d’estranyar veure gent que porta samarretes pel carrer que fa uns anys utilitzàvem per estar per casa o per anar a fer esport. 

I no voldríem deixar de banda la moda de les ugly sneakers. Sí, sí heu llegit bé, les conegudes com a "vambes lletges". Els models dels anys 90 de sola gran, logotip a la vista i formes poc habituals són les que més s’han posat de moda en la darrera col·lecció.  

Vés a la moda amb Pyrénées. Descobreix que es torna a portar i avança’t a tothom!