Espais Pop-Up The Viana Fan a la secció de moda de dona La moda sempre torna

Les nostres àvies sempre portaven un ventall a sobre, era com el nostre mòbil actual, que no ens el deixem mai, doncs igual! A l’estiu era un ‘must’. 

La fotògrafa de Barcelona, Marta Mengod, va decidir crear un ventall totalment diferent i va crear la marca 'The Viana Fan'. Es van inspirar amb els ventalls de tota la vida però el va voler convertir en un complement de moda per lluir en qualsevol moment. 

La seva filosofia era recuperar un accessori clàssic i reconvertir-lo en un element contemporani i de moda. Hem parlat amb la Marta i ens ha explicat com fan els vanos artesans i fets a mà.  

De quin material estan fets?

Es compon de varetes de fusta, teles variades i una cinta de cuir per portar penjat al canell si es precisa. Cada ventall porta una funda per protegir-lo si es porta a la bossa o si es vol guardar sense caixa.

Quins colors venen a la col·lecció d’estiu? 

La selecció de teixits de la col·lecció d'estius es basa en l'ús de llis, combinant llisos i estampats, aconseguint així combinacions úniques i exclusives. Tenim una col·lecció "permanent" i una altra totalment "temporal", exclusiva i limitada.

Per què són diferents dels de tota la vida?

Es compon de tres triangles de tela muntats sobre quatre varetes de fusta. Simplifica el ventall convencional i alhora permet jugar amb la combinació de teixits, estampats i llisos, llis, velluts, llanes fredes per aconseguir una personalitat pròpia, diferent i original.

 

Troba el teu ventall amb un estil únic i còmode a la primera planta de Pyrénées del 21 de juny al 15 de setembre. Si has de fer un regal original, aquesta pots ser una molt bona opció.