PasquaMones que il·lusionen

No hi ha res més gratificant en aquestes dates que veure les cares dels fillols i filloles rebent les seves mones, el dolç més típic de la Setmana Santa i que marca la fi de la Quaresma i l'inici de la Pasqua. Enguany aquest moment ve més carregat d'emoció, perquè l'anterior ens va agafar amb el tancament de molts establiments. Des de Pyrénées volem oferir-te una àmplia varietat i qualitat amb les nostres mones d'autor.

 

El guardonat pastisser Lluís Costa, propietari d'una de les 50 millors pastisseries de Catalunya del 2021, ens entendrirà amb la seva col·lecció de simpàtics animals de xocolata i ens meravellarà amb els seus esplèndids ous d'autor.

En Jordi Morera ens proposa un toc tradicional, familiar i una mica gamberro:  el rotllo, que porta tants ous com anys tingui el teu fillol. I també ens sorprendrà amb la mona i l‘ou, que al seu interior amaga llaminadures i un obsequi. A més, enguany podràs col·laborar en la reconstrucció de la teulada d'un orfenat a Tanzània gràcies al seu ou solidari.

Què esperes per a reservar o fer-te amb la teva?