NovetatMontblanc Meisterstück Le Petit Prince Special Edition arriba a Pyrénées

El passat mes d’abril Montblanc va llençar la Meisterstück Le Petit Prince Edition inspirada amb els personatges del príncep i la guineu. La història del Petit Princep il·lustra el poder de l’art d’escriure. L’escriptura és un regal que passa d’una generació a una altra amb missatges positius, històries, idees i somnis. Per celebrar el poder de la imaginació, Montblanc ha dissenyat una nova edició inspirada en el personatge literari ‘El Principito’ de Antoine de Saint-Exupéry. Es tracta d’un dels llibres amb més traduccions del món, amb més de 250 idiomes i dialectes.

El caputxó i el cos de la Montblanc Meisterstück Le Petit Prince estan fabricades amb resina preciosa de color blau fosc evocant així, al cel blau profund de l’univers. A més, Montblanc ha creat una tinta i carregues de color taronja fosc inspirades en el pelatge del personatge de la guineu.

La Meisterstück Le Petit Prince ha estat dissenyada cuidant els petits detalls i basant-se en les delicades il·lustracions dibuixades a mà de Saint-Exupéry. En les pròximes edicions, Montblanc ja ha avançat que destacaran altres personatges de ‘El Principito’ i els poderosos missatges que transmeten, incloent-hi l’aviador i el planeta.

; ; ;