Alimentació obrirà de les 9 a les 17 hores. La primera hora es reserva exclusivament pels col·lectius vulnerablesNou horari d’alimentació

A partir del divendres 27 de març de 2020 i fins a nou avis Alimentació de Pyrénées Andorra obrirà de les 9 a les 17 hores. I la primera hora, és a dir, de 9 a 10 h, estarà exclusivament oberta pels col·lectius vulnerables. I a partir, del 5 d'abril i fins a nova ordre, els diumenges estarà tancat. 

Amb aquest nou canvi horari, aconseguirem reduir la mobilitat de les persones i donarem millor servei de compra en línia. D'aquesta manera, aconseguirem també donar descans al personal. Recordem que només quedant-nos a casa podrem fer front a aquesta pandèmia. 

Són moltes les famílies que opten per no sortir de casa ni tan sols per anar a comprar i ho fan a través d’Internet. Gest que agraïm immensament. I n'hi ha d'altres que per raons personals no poden sortir i requereixen d'aquest servei. És per això, que hem de dedicar molts esforços a preparar les comandes perquè us arribin, en la mesura del possible, tan aviat com es pugui. 

Horaris d'alimentació 

Per aquests motius hem decidit reduir l’horari d’obertura al públic. Obrirem a les 9 del matí i estarem oberts fins a les 17 hores. La primera hora de cada dia, és a dir de les 9 a les 10 hores, estarà obert pels col·lectius més vulnerables, és a dir, gent gran, dones embarassades i persones amb mobilitat reduïda, entre d’altres. I recorda, a partir del diumenge 5 d'abril inclòs, els diumenges la secció d'alimentació estarà tancada. 

En qualsevol cas, davant de les possibles molèsties ocasionades, us demanem disculpes per avançat. Estem davant d’una situació que no havíem viscut mai i estem treballant per arribar a totes les llars d’Andorra. El país es troba en una situació d’emergència sanitària i ens hem d’adaptar per tal de trobar una solució a tots els problemes i sobretot unir-nos per combatre el virus. 

Paciència i responsabilitat 

Un cop més, aprofitem per demanar-vos que sigueu pacients. El nostre primer objectiu és servir-vos amb la major brevetat i qualitat possible. Demanem també responsabilitat. Evitar fer diferents comandes per tal d’agilitzar la feina del nostre personal.

Junts hem demostrat ser un gran país sempre. Pyrénées Andorra ha estat sempre al teu costat i ho seguirà fent, ARA I SEMPRE.