A partir del 3 de juny comptarem amb una nutricionista a la cabina d'estètica Nou servei de nutricionista a Pyrénées


Cuidar-te per dins i per fora és molt important. Sovint ens fem tractaments d'estètica però no hem d'oblidar que també hem de seguir hàbits alimentaris saludables per sentir-nos bé per dins. A partir del 3 de juny del 2019 comptarem amb una professional més que conformen la cabina d'estètica, una nutricionista. Es diu Mònica Dicenta i oferirà els seus serveis a la tercera planta.

Qui és la Mònica?
La Mònica es va diplomar en Dietètica i Nutrició Humana per la Universitat de Barcelona el 1997. Posteriorment (2009) en aquesta Universitat també va cursar el Màster en Nutrició i Metabolisme, i (2018) el postgrau en Expert en Nutrició en el Pacient Crònic. Ha exercit de nutricionista en l'àmbit de la Restauració Col·lectiva i posteriorment en l'àmbit sanitari com a dietista clínica.
També ha estat en consulta privada, donant assessorament nutricional a persones que volien perdre pes, vegetarianes o veganes, esportistes, nens amb mals hàbits alimentaris, trastorns de la conducta alimentària, etc.

Anàlisi de composició corporal GRATIS
La nutricionista farà una anàlisi de composició corporal, que és un test totalment gratuït. L'anàlisi de la composició corporal es realitza amb una balança TANITA MC780 MA d'alta fiabilitat. Homologació CE MDD NAWI.

Els resultats obtinguts són:
- IMC (índex de massa corporal)
- Massa greixosa segmentada per extremitats i tronc
- Aigua extracel·lular, aigua intracel·lular, aigua corporal total
- Massa muscular total, massa muscular segmentada, qualitat muscular
- Índex de greix visceral
- Metabolisme basal (edat metabòlica)

En quin horari podrem trobar a la nutricionista? 
La podreu trobar els dilluns de 10 a 14 hores i els dimecres de 13 a 19 hores a la tercera planta (Cabina d'estètica). Cal reservar cita prèvia. 

Quin cost tindrà la visita?
El cost de la visita és de 55 € però amb la Targeta Pyrénées i Targeta Experience podreu gaudir d'un 10% de descompte. I recordeu que us farem una anàlisi de composició corporal totalment gratuït a la primera visita. 


 

Un consell Mònica...
M'atreveixo a afirmar que un % bastant elevat de la població suspendria quant a hàbits de salut. I que d'aquests, alguns pateixen malauradament sobrepès o obesitat, la pandèmia del segle XXI.
Però no siguem derrotistes, tot el contrari...
Posem-nos les piles, la literatura científica està d'acord en què cal que seguim un patró de dieta mediterrània, i algú es preguntarà que és?
Fem un repàs: es tracta d'una dieta amb un alt consum de fruites i verdures, oli verge d'oliva extra, llegums (2 o 3 cops/setmana), més peix que carn, cereals rics amb fibra, incloure fruits secs i derivats làctics com el iogurt.