Targeta PyrénéesNou sistema de validació dels pagaments fets amb la targeta Pyrénées

Creï el seu PIN

El PIN és un codi numèric de quatre xifres, personal i secret. Hauria d’haver rebut un correu electrònic per crear o canviar el seu PIN. En cas de no haver-lo rebut, passi pel Servei d’Atenció al Client, a la tercera planta del nostre centre d’Andorra la Vella, abans del 13 de novembre perquè li facilitin el seu PIN personalment. Durant un període aproximat d’un mes els dos sistemes -la signatura i el PIN- conviuran però després, a partir del 13 de novembre, serà obligatori l’ús del PIN.

No ha de canviar la targeta

La targeta Pyrénées serà la mateixa i no l’ha de canviar. Cal tenir en compte que el PIN no és el mateix que la contrasenya que fa servir per identificar-se a l’aplicació. Per identificar-se com a usuari a la nostra app fa servir una contrasenya i per validar el pagament ha de fer servir el nou PIN.
Aquest codi PIN és el mateix que s’utilitza actualment per accedir a l’espai client de la web de Pyrénées i per als pagaments amb Targeta Pyrénées a la Compra Superfàcil.

Benzineres i McDonald’s, amb signatura

De moment, a les benzineres i als restaurants McDonald’s no es podrà fer servir el PIN i seguirà utilitzant-se la signatura per validar un pagament.

; ; ;