La nova cava de formatgesNova cava per als formatges del supermercat Pyrénées Andorra

Deixa’t seduir per la nova cava de formatges Pyrénées!

Els Grans Magatzems Pyrénées han decidit ampliar la cava de formatges perquè comprar a Andorra sigui una experiència marcada amb el segell del plaer. La nova cava ofereix als clients la possibilitat d’entrar en un lloc únic, atrevit i exuberant, que porta a una exploració única dels sentits. El supermercat andorrà Pyrénées desplega una gran creativitat per fer d’aquest lloc un indret atractiu i innovador.

Pyrénées t’ofereix tota una experiència per als sentits

Segur que quan visites els Grans Magatzems Pyrénées per comprar-hi a l’estil andorrà busques plaer combinat amb necessitat i descoberta.
El supermercat andorrà dels Grans Magatzems ha ampliat i reformat recentment la cava de formatges, on viuràs l’experiència d’un moment únic d’exploració a través dels sentits. Gaudeix d’una degustació de formatges madurats, en què el teu paladar viatjarà a indrets que només el teu supermercat preferit d’Andorra sap oferir-te!

Compra formatges de qualitat al Principat gràcies al nostre mestre formatger, Éric

Éric Lacaze, 42 anys, mestre formatger al supermercat Pyrénées Andorra

Coneix el nostre mestre formatger Éric Lacaze, que treballa amb nosaltres des de fa més de 20 anys. Amb 42 anys, aquest autèntic expert en formatges et farà viure un moment intemporal i t’aconsellarà el millor producte segons els teus gustos i preferències.

Durant la visita a la cava de formatges del supermercat andorrà Pyrénées, deixa’t portar pels bons consells de l’Éric i gaudeix de la seva gran experiència. A través de la degustació, descobriràs un concepte de conservació únic, tant a Andorra com a Espanya o a França.

Visita el supermercat andorrà Pyrénées i tindràs l’oportunitat de tastar molts dels nostres deliciosos productes, un centenar de formatges madurats per les mans expertes del nostre mestre formatger Éric.

Una maduració innovadora que permet obtenir una delicadesa sorprenent!

La cava de formatges del supermercat Pyrénées Andorra no només s’ha redissenyat i ampliat, sinó que tot el seu espai conceptual ha evolucionat. Compra als Pyrénées i endinsa’t en un univers únic i explosiu.
Éric Lacaze presta una atenció especial a la conservació dels productes que selecciona amb talent i precisió. S’assegura, per exemple, que el centenar de varietats de formatges de la cava tingui un ambient adequat i la humitat òptima gràcies a un nou sistema de maduració d’última generació.

Més que un supermercat a Andorra, una botiga de delicatessen!

Més de 100 especialitats de formatges

Éric Lacaze et farà degustar formatges excepcionals madurats per les seves mans expertes que, de ben segur, sorprendran els teus sentits.
Amb l’assessorament personalitzat del nostre formatger, que presta una atenció especial als teus gustos i expectatives, compraràs els formatges amb els ulls tancats.

La cava de formatges del supermercat andorrà Pyrénées es basa en un concepte de maduració únic i ofereix a tots els paladars un ventall de productes molt variat: formatges madurats de vaca, formatges de cabra, formatges d’ovella, especialitats locals, formatges regionals europeus de renom... N’hi ha per a tots els gustos!

Una col·laboració fructífera

Betty, la cèlebre afinadora francesa

Pyrénées també col·labora amb la coneguda afinadora francesa Betty, que aporta tota la seva experiència i el seu ampli coneixement del món del formatge per a la preparació de les nostres especialitats.

Una selecció exclusiva

Finalment cal destacar que els formatges que selecciona el nostre mestre formatger Éric Lacaze formen part d’una selecció exclusiva que només trobaràs als Grans Magatzems Pyrénées! Des d’aquí, volem fer arribar un agraïment molt gran al nostre eminent especialista i desitjar-vos bon profit a tots. Visca el formatge!

; ; ;