nova marca d'accessorisO bag a Pyrénées Andorra

 

A la secció d’accessoris de Pyrénées Andorra trobareu una nova marca. Us presentem O bag. Una marca italiana de complements que és sinònim d’innovació, versatilitat i colors. Si busqueu una bossa de mà diferent i personalitzada, us interessarà, seguiu llegint.

La marca O bag està orientada al disseny però amb un enfocament de moda fàcil, pensat per a un públic transversal i multigeneracional. Tots els articles estan dissenyats per combinar-se i intercanviar-se per aconseguir combinacions diferents i úniques.

Podreu escollir com voleu la bossa. El cos de la bossa està feta amb un material suau, impermeable i flexible. I després podreu afegir els accessoris que desitgeu, com bosses interiors o bé decoracions amb pells sintètiques, llana o cotó.

I descobriu a Pyrénées també els rellotges O. Escolliu l’esfera i les corretges que més combinin amb els vostres looks. Anireu sempre a la moda i combinats.

Amb O bag trobareu la fusió entre la funcionalitat del disseny i l’estètica contemporània. Si esteu a Andorra, descobriu la nova col·lecció de O bag a Pyrénées.

Una mica més sobre O bag

O bag va néixer el 2009 a Milà amb la filosofia de crear estils cosmopolites, còmodes i lleugers. Apostant per a la utilització de materials sostenibles i ecològics.

Promoció d’inauguració corner O Bag Pyrénées

Només el dijous 8 de novembre de 2018 aprofita el 10% de descompte.