Obrim a la tercera planta

La lluita no s'ha acabat però amb responsabilitat hem decidit obrir la tercera planta de Pyrénées. La normalitat serà molt complicada de recuperar però sí que podem anar-nos acostant a ella. Amb responsabilitat, confiança i compromís volem acostar-nos a tots vosaltres. A totes les llars d'Andorra.Hem obert a la tercera planta de Pyrénées Andorra. L'obertura d'aquesta part del centre comporta que està obert Yorky's, Mister Minit, Textiland, Tintoreria Núria, Fnac Home, secció de joguines, una secció de llibreria i parament i roba de la llar. 


L'agència de viatges seguirà fent torns de guàrdia per poder atendre els serveis d'urgència. A més, també et pots posar en contacte per a qualsevol dubte a través dels correus electrònics dels nostres professionals: imma.codina@pyrenees.ad i manel.sanchez@pyrenees.ad 

A més, hi ha atenció telefònica trucant al +376 880 194. 


HORARIS

L'horari d'obertura de la segona (alimentació) i tercera planta és, a partir del 2 de maig de 2020, de dilluns a dissabte de les 9 a les 19 hores. Els diumenges tornem a obrir, de 9 a 15 hores

La primera hora de tots els dies de la setmana, és a dir, de 9 a 10 h, l'accés està reservat per al col·lectiu de risc: gent gran, dones embarassades i persones amb mobilitat reduïda. 


MÀXIMA SEGURETAT A PYRÉNÉES 


Surt de casa si és imprescindible i respectant les mesures de seguretat i els horaris que estipula el Govern d'Andorra.

Els nostres empleats treballen amb mesures de seguretat per evitar el contagi. Ajuda'ns a evitar el contagi del virus.

 

LA COMPRA EN LÍNIA CONTINUA OPERATIVA 

Encara que hagi obert aquesta planta de Pyrénées Andorra, es pot seguir fent la compra en línia. Si necessites fer una compra de mercaderia general fes clic aquí, si necessites comprar a la Fnac fes clic aquí i si necessites comprar a alimentació, aquí.