El sommelier PyrénéesPablo Emiliano Pérez, l’expert en VINS de Pyrénées Andorra

Vins excepcionals als Grans Magatzems Pyrénées Andorra

Si vols comprar vins a Andorra, els Grans Magatzems Pyrénées d’Andorra la Vella posen a la teva disposició un celler excepcional. El nostre expert Pablo Emiliano Pérez és un sommelier apassionat que et proposarà vins Grand Cru i vins excepcionals a preus irresistibles. El nostre espai vinícola t’ofereix molt més que una simple visita o un acte de compra banal; hi podràs conèixer el nostre especialista i sortir embriagat... d’una nova cultura en enologia!

Als Pyrénées trobaràs els millors vins d’Andorra al millor preu!

Tria els millors productes a la botiga de delicatessen dels Pyrénées i segueix els consells de Pablo Emiliano Pérez. Et suggerirà un maridatge expert de vins amb els productes o formatges que hagis seleccionat prèviament. Compra vins a preus andorrans i sorprèn els teus convidats amb un menú original elaborat amb les recomanacions del teu còmplice Pablo!

Pablo Emiliano Pérez i Pyrénées Andorra: l’experiència enològica al teu servei!

Vine a tastar vins i segueix les recomanacions de Pablo Emiliano Pérez; et sorprendran els seus bons consells, la seva passió pel món del vi i el seu gran coneixement dels millors vins, les diferents varietats de raïm, els cellers grans i petits, etc.

Per als Pyrénées i tots els andorrans (també els visitants) amants del vi és motiu d’orgull: Pablo Emiliano Pérez és un dels millors sommeliers del món i s’ha guanyat una reputació sòlida. Ha estat guardonat amb diferents premis i reconeixements. En concret, va representar el Principat d’Andorra en el prestigiós concurs europeu de sommeliers organitzat per l’Associació Internacional de Sommeliers a San Remo el 2013.

El «calendari vitícola» de Pyrénées Andorra

A banda de gaudir dels serveis i els coneixements excepcionals d’un sommelier de renom per comprar vins a Andorra, els Grans Magatzems Pyrénées et proposen un calendari d’esdeveniments sobre la temàtica del vi durant tot l’any.
Tot seguit, trobaràs informació pràctica sobre les activitats que s’ofereixen al celler de la nostra botiga andorrana:

  • Horari d’obertura: cada dia, d’11.30 a 13.30 h i de 17.30 a 20.30 h.
  • Perquè puguis comprar vins a Andorra de manera fàcil i pràctica, els Grans Magatzems Pyrénées han organitzat l’espai «Botiga de delicatessen» al voltant d’un punt de acollida dins el celler. Així, un cop hagis seleccionat els productes que vols, només cal que els combinis amb els vins que et proposarà el teu còmplice Pablo!
  • Assessorament i degustació: cada divendres i dissabte, el nostre sommelier fa un taller de tast de vins a Andorra la Vella. És l’ocasió de fer-li preguntes i aprendre totes les fases del tast de vins en un ambient informal i amè. Una cosa és certa: Pablo Emiliano Pérez té el do excepcional de transmetre la seva passió pel vi no només als andorrans sinó a tots els amants d’aquest món!

Més que una cultura, un estil de vida

Més enllà del plaer gustatiu i del descobriment dels vins, el nostre sommelier professional et transportarà al terreny (i a les terres) de la història, la cultura i el patrimoni del vi.

El vi Made in Andorra

Si compres vins a Andorra descobriràs que el Principat té set hectàrees de vinyes destinades a produir prop de 30.000 ampolles de vi a l’any: una petita producció, gran part de la qual es ven directament a terres andorranes.

La viticultura andorrana...

Les varietats del país, que es reparteixen en quatre zones vitivinícoles, són excepcionals. Aquestes vinyes revelen mil anys d’història i misteri en l’imaginari andorrà. Són presents en les narracions de la Petita Edat de Gel, les crisis econòmiques o les epidèmies de pesta.

Aquestes zones vitivinícoles, situades a les valls de les muntanyes, han esdevingut una atracció turística. De fet, hi ha un gran interès per aquests paisatges increïbles que ofereixen vins andorrans excepcionals.

Enoturisme al Principat

Paral·lelament, al Principat d’Andorra l’enoturisme (el turisme del vi) està en auge per al delit dels amants dels bons vins, així com per als petits productors que practiquen una viticultura respectuosa amb el medi ambient ... i el paladar!

Així, doncs, no dubtis a delectar el teu paladar als Grans Magatzems andorrans Pyrénées, on podràs comprar vins andorrans magnífics i alguns dels millors vins del món.

; ; ;