PediaSure i Ensure als Grans Magatzems PyrénéesPediaSure i Ensure a Pyrénées Andorra, l’aliment complet i equilibrat per als més petits i per als adults.

Ajuda al teu fill a superar cada etapa del seu creixement amb PediaSure

La nutrició diària del teu fill és fonamental. PediaSure és el complement perfecte per ajudar-lo a superar cada etapa del seu creixement. És un aliment complet i equilibrat, especialment dissenyat per als nens que no mengen bé. Millora l’estat nutricional acompanyat de consell dietètic. Amb totes les vitamines, minerals, proteïnes i altres nutrients que els més petits necessiten.
Prop del 70% del creixement dels nens té lloc als primers 10 anys de vida. Per això és fonamental la seva nutrició diària. Si creus que la ingesta nutricional del teu fill pot ser insuficient, ajuda’l a complementar la seva dieta diària amb PediaSure.

Un got de PediaSure al dia et dóna tranquil·litat!

Amb un got al dia de PediaSure tindràs la seguretat i la tranquil·litat que el teu fill creix sa i fort. És de fàcil digestió i d’un sabor molt agradable que els encanta! El podràs trobar en format beguda, per prendre en qualsevol lloc i en qualsevol moment, o en pols i amb sabors de xocolata, vainilla i maduixa.

PediaSure aporta al teu fill múltiples beneficis

Especialment pensat per als nens que no reben els nutrients adequats a causa de una inadequada alimentació, PediaSure aporta una nutrició completa i equilibrada per a nens d’1 a 10 anys i, per tant, una gran tranquil·litat per a la mare. Pediasure afavoreix el creixement, el desenvolupament normal del cervell i sistema nerviós dels més petits. PediaSure conté els nutrients dels cinc grups d’aliments com proteïnes, 13 vitamines i 14 minerals, incloent-hi el ferro.

ENSURE

Els anys no són importants quan tens l’actitud!

Els estudis demostren que a partir dels 40 anys els adults sans poden perdre fins a un 8% de la massa muscular cada dècada i amb això sentir-se menys forts.
Si aquesta pèrdua de massa no és controlada pot portar a problemes de salut crònics i afectar la capacitat de realitzar activitats diàries. Ensure arriba per corregir aquesta necessitat i per esdevenir en el complement perfecte per a la teva alimentació.

Una línia de productes per a les teves necessitats

Ensure compta amb un grup d’aliments complets i nutricionalment recomanats per a diferents necessitats: per complementar l’alimentació quan la ingesta diària no supleix les necessitats nutricionals bàsiques i per mantenir i recuperar força i massa muscular. Només ho podràs trobar a Pyrénées Andorra i a farmàcies.