ECOALF, moda i sostenibilitat de la mà El planeta és per sempre, cuidem-lo

Ara més que mai, hem cuidat el planeta. El confinament ens ha obligat a fer una parada i el planeta ens ha donat resposta i prova d’això, és que, per exemple, hem vist dofins a platges properes. Impensable un temps enrere. Si volem seguir gaudint del planeta, hem de fer petits gestos. Hem de reciclar, hem de ser conscients del que consumim i com ho fem, hem d’intentar reduir els residus que generem. Són teories que tothom les sap, però cal posar-les en pràctica. 

Alguns creuen que són escombraries, nosaltres creiem que és matèria primera 

Descobrim un nou mercat 

Us presentem la nova marca de roba de moda ECOALF. La marca de moda que ha arribat a Pyrénées Andorra per quedar-se i per sorprendre. La moda amb la mateixa qualitat i propietats tècniques però feta amb materials reciclats. 

El 100% dels productes ECOALF són sostenibles i la majoria reciclats. Ara trobaràs els productes ECOALF a la planta baixa, a la secció d'home dels Grans Magatzems Pyrénées Andorra. Descobreix la nova col·lecció a partir del divendres 12 de juny de 2020. 

Com ho aconsegueixen? 

- Actualment hi ha més de 3.000 pescadors a 37 ports espanyols recollint tones d’escombraries al fons marí del mar mediterrani i es recicla plàstic trobat i xarxes de pesca de niló. 

- Les xancles ECOALF estan fetes amb pneumàtics usats. Aquest producte va guanyar el premi en innovació. Són fabricades 100% amb materials reciclats i a més utilitzen un 50% menys de consum d’energia i contaminen un 60% menys. 

- El cafè té propietats naturals com el control de les olors, l’assecat ràpid i la protecció dels raigs UV. 

- Mitjançant el reciclatge del cotó ECOALF estalvien uns 2.500 litres d’aigua per quilo de cotó. 

La missió d'ECOALF, la missió de tots

L’objectiu d'ECOALF és apropar-nos la moda més sostenible. Fer-nos creure que moda i sostenibilitat i reciclatge poden anar de la mà. I al mateix temps, la missió d'ECOALF és netejar el fons marí i el planeta. Ara més que mai, pensem en el planeta.