A Ametller Origen cultiven les fruites i les verdures com es feia abans, deixant-les madurar a l’arbre. D’aquesta manera, ofereixen un punt de maduració òptim i s’aconsegueix potenciar-ne el sabor.
Un altre valor afegit és que el cultiu es fa en diferents àrees geogràfiques en funció de les propietats de la terra i els beneficis dels fenòmens meteorològics.
Avui us volem parlar de les tres fruites de la temporada (setembre-octubre).
El préssec
Antigament els préssecs de vinya es cultivaven en terres de secà, sense pràcticament cap aportació d’aigua. A Ametller Origen donen molt valor a les antigues tradicions. Per això, actualment els cultiven amb el mínim d’aigua possible per aconseguir la màxima concentració de sucres.
Avui el cullen i demà el podeu comprar, aquest és el secret d’un bon préssec.
El raïm
És molt important la recol·lecció del raïm. A Ametller cullen el raïm que ha tingut més exposició al sol. Això es tradueix en més gust, més color i més qualitat.
Destaquem el seu poder desintoxicant i depuratiu de l’organisme.
Les figues
A Ametller cullen les figues en el seu punt òptim, és a dir, quan tenen el màxim color, el seu negre característic, i tenen una petita estria.
Suggerim... Una amanida amb figues! Boníssima!