Protocol d'actuació de l’agència de viatges de Pyrénées Andorra

Davant de la preocupació i les mesures excepcionals que s’estan duent a terme fruit de la crisi del coronavirus arreu us comuniquem que l’agència de viatges de Pyrénées Andorra està al servei de tots els clients. 

Entenem la incertesa i el nerviosisme que es pugui estar vivint però demanem que totes les persones que tinguin viatges contractats amb nosaltres estiguin tranquils. Farem el possible perquè quedeu satisfets i en cap cas us veieu afectats. 

Estem en permanent contacte amb els proveïdors i els majoristes de viatges i us traslladarem totes les recomanacions que ens facin arribar. 

Algunes companyies aèries ja estan donant solució i autoritzen canvis de dies. Estem a l’espera que ens autoritzen per fer reemborsament dels diners. 

El protocol d’actuació i de cancel·lació es farà de forma progressiva, és a dir, per ordre de sortides dels viatges. Us demanem paciència. 

Us mantindrem informats. Us podeu posar en contacte per a qualsevol dubte a través dels correus electrònics dels nostres professionals: imma.codina@pyrenees.ad manel.sanchez@pyrenees.ad i anna.andueza@pyrenees.ad