BlancPyrénées Andorra celebra el Mes Blanc!

El Mes Blanc a Pyrénées Andorra!

Per celebrar el « Mes Blanc », Pyrénées Andorra us proposa unes ofertes immillorables a l’Espai Llar situat a la tercera planta. La roba de llar de les millors marques, al millor preu. Del 4 de gener al 24 de febrer del 2019, gaudiu de les millors promocions en productes i marques seleccionades!

20 % de descompte en compres a partir de 100€

Descompte del 20% en compres a partir de 100 €, per tiquet i en productes i marques seleccionades, i no acumulable a altres promocions o descomptes. S’exclouen d’aquesta promoció les marques: Sylvie Thiriez, Jalla, Tommy Hilfiger, Descamps i Tempur.

Fins al 50% de descompte !

Descompte de fins al 50% en les marques Sylvie Thiriez, Jalla, Tommy Hilfiger, Descamps i Coincasa en productes seleccionats, i no acumulable a altres promocions o descomptes.

Crèdits a 3 i 6 mesos sense interessos

Compra ara i paga amb la facturació del març.

Crèdits amb la Targeta Pyrénées a 3 i a 6 mesos sense interessos (a partir de 180 €). Les quotes mensuals dels crèdits a 6 mesos no inclouen el cost de l’assegurança obligatòria, que representa l’1% de l’import.

El cost de l’assegurança i les despeses d’obertura de dossier s’afegeixen a la primera quota. Les despeses d’obertura de dossier pugen a 9,41 €.

Crèdits subjectes a l’aprovació per part de la Financera Pyrénées, SAU.

També pots personalitzar la teva roba de la llar amb Sylvie Thiriez.

Demana informació als nostres especialistes.