No et perdis l’Espai Second Life de Gallery Pyrénées inaugura el nou Espai Gallery

No ens aturem i seguim creixent i apostant per la moda i les noves tendències. Recentment hem inaugurat el nou Espai Gallery de Pyrénées ubicat a la primera planta dels Grans Magatzems Pyrénées Andorra. Un espai concebut per a una dona actual, de qualsevol edat i amb passió per la moda. 

Al nou Espai Gallery trobaràs marques exclusives a Andorra i fins i tot algunes marques en exclusiva a Pyrénées com Alice & Olivia, una marca moderna boho chic, Self-Portrait, amb una àmplia oferta de vestits de còctel i Ganni, una marca danesa, moderna i casual chic de dia. 

A banda de trobar-hi peces de roba exclusives, a l’Espai Gallery també trobaràs el calçat ideal com Stuart Weitzman, Tory Burch, Isabel Marant, i els complements més actuals. Les botes MOU són un ‘must’ per a l’hivern i podràs escollir la que més s’adapti als teus ‘outfits’ igual que la marca de calçat Moon Boots, l’última tendència que les ‘influencers’ van mostrar l’hivern passat. 

I si busques una bossa de mà exclusiva, única i diferent, no et perdis les autèntiques obres d’art d’Anna Cortina. Bosses de mà pintades a mà amb edicions numerades i treballades per diferents artistes amb tècniques exclusives. 

A l’Espai Gallery trobaràs altres marques de moda com Tory Burch, Theory, Forte_forte, MSGM, Fabiana Filippi, DVF, Vince, Ganni, Isabel Marant Étoile i Joseph, entre d’altres. 

No et perdis l’Espai Second Life de Gallery 

Un espai que pensa amb el medi ambient i la sostenibilitat del planeta. L’Espai Second Life permetrà donar una segona vida als productes exclusius i de luxe que tenim a l’armari oblidats. Podràs comprar i vendre articles exclusius i de luxe com bosses de mà Hermes, Gucci, Bottega Venetta, Yves Saint Laurent, Prada, Chanel, Balenciaga, Goyard, Loewe.

Cada mes, una marca de primera línia nova

A l’Espai Gallery també hi haurà espais Pop-Up que cada mes s’aniran actualitzant amb marques de primer nivell de luxe. Aquest mes podràs descobrir les peces de roba més exclusives de Dolce & Gabbana amb una selecció de productes ready to wear, sabates i bosses de mà.