Pots fer la reserva trucant al 880 186Quan arriba Tots Sants, arriben els panellets!

El tradicional dolç que es prepara per al dia 31 d'octubre i l'1 de novembre, dia de Tots Sants, són els panellets. Aquest petit dolç el mengem acompanyat de les castanyes, el moniato i una copa de vi dolç. Cert és que té un origen desconegut, però hi ha una historieta de la iaia que ens diu que feien aquests pastissos petits fets de massa de sucre, rovell d'ou i ametlla, ja que tradicionalment aquesta recepta els portaven com a ofrena a l'església o a les tombes dels difunts en aquesta festivitat.

Actualment hem modificat la recepta original i a més els complementem amb més ingredients, com ara els pinyons, l’ametlla, el coco, la xocolata, la confitura i fins on ens arribi la imaginació. 

A Espícula, la fleca de Pyrénées Andorra, trobaràs panellets elaborats artesanalment. N’hi ha de coulant, caputxino, llima llimona, xocolata blanca i gerds, coco, codony i per als més fidels a les tradicions, de pinyons. Es recomana fer encàrrec si no et vols quedar sense panellets artesans elaborats a Andorra.

Pots fer la reserva trucant al 880 186.