Viu l'experiència del shopping a Andorra amb PyrénéesQuè fer a Andorra després d’esquiar

Andorra no només és el paradís de la neu, Andorra també és el paradís del shopping. Els amants de l’esquí i l’snowboard diuen que Andorra és el país de la neu però... Sabeu que després de l’esquiada es poden fer moltes altres coses al Principat?

Un cop acabada l’esquiada es poden fer multituds d’activitats a Andorra. Potser una de les més importants i imprescindible és fer un bon àpat, ja que després d’un dia intens d’esquí tothom necessita una bona recuperació! A la tercera planta de Pyrénées trobareu tres opcions per recuperar forces: la Boheme, el Bufet el Grill i la cafeteria-restaurant la Terrassa.

Anem a pams, la Bohème és un espai privilegiat. Et sentiràs amb un ambient còmode i agradable i podràs gaudir d’un Snack, un plat saludable o si ho prefereix, podràs compartir una bona estona amb els amics acompanyats d’una copeta de vi.

Si realment baixes de pistes amb gana, el Buffet el Grill és la millor opció. Podràs atipar-te i recuperar-te amb peix fresc, amanides, carn, pasta, fruita fresca i un llarg etcètera. Finalment, a la terrassa també podràs gaudir d’un àpat ideal per recuperar l’energia gastada. A Pyrénées Andorra trobaràs l’opció de restauració que més et convingui.

I un cop amb la panxa plena, pots fer un munt d’activitats al País dels Pirineus. Des de comprar moda als Grans Magatzems Pyrénées Andorra fins a relaxar-te si et convé a un spa com per exemple al Centre Termolúdic Caldea.

Si el que vols és alguna opció més moguda has de saber que hi ha el parc d’aventures de Naturlandia. Ah! I si t’agrada l’esport, a Andorra tenim el Morabanc Andorra que juga a la primera divisió espanyola de bàsquet. Viure l’experiència d’animar als jugadors d’Andorra a la "bombonera" també et podrà agradar molt.

En definitiva, Andorra és un país que si vens amb ganes de relaxar-te, ho aconseguiràs però si tens ganes de fer un munt d’activitats i viure noves experiències podràs gaudir-ho amb intensitat.

T’esperem als Grans Magatzems d’Andorra, viu l’experiència del Shopping a Andorra amb Pyrénées.

; ; ;