Parlem amb les seves creadores La roba de marca ÖH MY COLLECTION a Pyrénées 

La roba de marca femenina de caràcter familiar ÖH MY COLLECTION aterra a Pyrénées Andorra. Del 9 de juliol al 13 de setembre de 2020 podràs descobrir la col·lecció a Andorra. 

Hem parlat amb les creadores de la marca perquè ens expliquin com treballen i què fan. Descobrim la marca de producció pròpia amb taller a Mataró. 

Què us fa diferents? 

La marca de roba ÖH MY COLLECTION és 100% de producció pròpia. Busquem l’excel·lència i la qualitat en les teles i els complements. Des de la idea inicial fins a la confecció es treballa al taller de ÖH MY COLLECTION ubicat a Mataró. 

Un valor afegit és que la moda sempre està en constant canvi i nosaltres volem viure-ho amb aquest ritme frenètic. Per això, el temps que passa entre l’esbós inicial i fins a aconseguir la peça de roba és ràpid. A més, els preus són competitius perquè tant el disseny com la fabricació es fa en el nostre taller propi.

ÖH MY COLLECTION té ADN digital i per això sempre hem vinculat la moda amb les influencers més rellevants del món de la moda i del sector lifestyle com Dulceida, Laura Escanes o Mery Turiel. 

Com és la roba? 

L’estil es caracteritza per ser trencador i amb caràcter propi. Peces úniques i divertides pensades per a un públic femení i jove. Sempre ens intentem anticipar a les noves tendències amb una visió moderna i internacional. I amb dissenys i patrons pensats per treure el màxim partit de cada persona. 

Quin és el tret característic de ÖH MY COLLECTION?

Un producte especial amb un toc d’originalitat a través de materials de qualitat i dissenys divertits i buscant la màxima comoditat sense perdre l’atractiu. 

I a més, amb un ull posat a protegir el medi ambient?

La sostenibilitat en els processos és un altre element clau de la nostra filosofia. Utilitzem tecnologies punteres, eficients i eco-friendlies per assegurar pràctiques sostenibles amb l’entorn, minimitzant la utilització d’aigua i energies. 

A més, recentment hem incorporat bosses 100% biodegradables. Som conscients que cal canviar i cal respectar el medi ambient. 

REGAL PER les compres superiors a 70 €

I comprar al pop-up de ÖH MY COLLECTION de Pyrénées Andorra té premi. Regal per a totes les compres superiors a 70 €.