L'explosió de colors, els banyadors i la 'logomania' protagonitzen la tendència de l'estiu Sempre a la moda, també quan anem a la platja o a la piscina

Igual que parlem de la tendència de moda de dona, d'home i de nens també hem de parlar de la moda de vestits de bany. Vols saber quins banyadors i vestits de banys et trobaràs aquest estiu a la platja i a la piscina. T'avancem la tendència i vés a l'última.

Explosió de colors
Els estampats són uns imprescindibles aquest estiu. Predominen els florals, els tropicals, els estampats 'paisley'. Les ratlles multicolors també seran protagonistes durant aquesta temporada.


El blanc i el negre
El blanc i el negre són colors clàssics, els de tota la vida i mai fallen temporada rere temporada. Les marques han apostat per fer un pas endavant i combinar aquests dos colors amb diferents formes com ratlles, rodones o siluetes amb matisos 'sporty'.


El groc i el turquesa, colors a l'alça
Tot i que l'explosió de colors dominaran la temporada, el groc i el turquesa es troben a les posicions més altes. Dos colors que enamoren i que ressaltaran a les pells més fosques.


Calceta alta i banyadors
Aquest estiu veurem molts vestits de bany amb la calça més alta i els banyadors no només es faran servir per nadar sinó que seran tendència.


'Logomania' al poder
Ja s'ha vist que en moda els logos han agafat força i amb els vestits de banys no podia ser diferent. Veurem molts banyadors amb logo que centraran el protagonista absolut.