Promocions i descomptes del 27 de setembre al 6 d'octubre de 2019Setmana de l'íntim

Arriba la setmana de l'íntim a Pyrénées carregada de promocions i descomptes. Abans però, volem parlar de les novetats i la tendència en roba interior de la temporada. Què es porta aquesta temporada? Creus que vas a la moda? 
La nova col·lecció de llenceria ve marcada: 
 
Panties de tall alt: 

Infinitament afavoridores, ja que defineixen la cintura i allarguen les cames.

 

Panties high cut:

Segur que recordes haver vist fotos vintage de la desfilada de Victoria's Secret amb llenceria de tall alt a l'engonal? Doncs ara, es tornen a portar.

 
Robes còmodes: 
Això no vol dir que li diguem adéu a tota la nostra roba interior d'encaix. Aquest any, el cotó reprèn la seva posició en el tron de l'underwear. I és que, sent sinceres, pot ser igual o més sensual que qualsevol lacy set.
Detalls sport: 
La roba interior amb detalls esportius serà una de les tendències més inesperadament hot.
Bra de copes suaus:
són l'evolució perfecta dels bralettes que tant han estat de moda, però molt millors. Més forma però la mateixa comoditat que sentir-te que formes part del "no bra club" de Kendall Jenner.
Promoció Setmana de l'íntim 
*Del 27 de setembre al 6 d'octubre de 2019, 20% de descompte directe no acomulable amb altres promocions o descomptes. S'inclou llenceria, mitges, mitjons, pijames i roba interior d'home. 

**5% addicional per a clients de Targeta Pyrénées que tinguin descarregada l'APP. Trobareu un cupó per a moda íntima de dona i un altre per a moda íntima d'home. Només es podrà utilitzar un cop cada un.