Sabies que fer senderisme relaxat en un entorn natural contribueix a equilibrar el cervell?Slow mountain

Quan arriba el bon temps i els dies s’allarguen sembla que encara ens vingui més de gust anar a la muntanya. Andorra és el paradís de les muntanyes, miris on miris en trobes. 

Els grans amants de la muntanya necessiten anar-hi com els grans amants de la platja, que de tant en tant necessiten aquesta dosi de platja, doncs igual amb la muntanya.

Hi ha moltes maneres d’anar a la muntanya. Hi pots anar sol a desconnectar i reposar la ment, hi pots anar a fer esport, hi pots anar amb els amics, hi pots anar a llegir un llibre, hi pots anar a veure com surt el sol, i una llista ben llarga. Anar a la muntanya és com anar a fer teràpia, li podríem dir la teràpia del slow mountain. 

Slow mountain vindria ser caminar per la muntanya, observar les meravelles que ens ofereix l’entorn, escoltar els sorolls dels animals, sense estar pendent del rellotge, ni del mòbil, deixant totes les preocupacions a la ciutat, a la civilització. 

Sabies que fer senderisme relaxat en un entorn natural contribueix a equilibrar el cervell?

Però hem de tenir present que sempre que anem a la muntanya hi hem d’anar ben equipats. No ens pot faltar de res. Us donem alguns consells: 

  • Sempre agafar una peça de roba que t’abrigui i t’aïlli de la pluja. 
  • Sempre portar aigua, és molt important hidratar-se. 
  • Agafar crema solar, el sol a la muntanya crema molt. 
  • Portar un calçat còmode. 

A la secció de muntanya (planta baixa) dels Grans Magatzems Pyrénées trobaràs tot el que busques per anar a la muntanya ben equipat/da. Posa't a punt amb el total look hiking style de Pyrénées. 

The North Face 

Columbia 

CMP