Nou espais Pop-Up de MoncollierbcnLa tendència de joies d’aquest estiu

Per gustos, colors, ja ho diuen. Però quan parlem de les joies i la bijuteria sembla que estiguem més obertes de ment i puguem fer combinacions o estils ben diferents. Cada col·lecció arriba marcada per una tendència. Si us recordeu, l’any passat es portaven les joies petites i discretes. Doncs aquest estiu es porten tot el contrari, el més gran possible. 

La tendència de joies d’aquest estiu ve marcada per joies de col·lecció molt grans, daurades i amb un estil vintage. Es tornen a portar fins i tot medalles grosses o algun simbolisme religiós. Els dissenyadors s'han inspirat amb l’estil de les nostres àvies. 

Del 19 de juliol a l’1 de setembre del 2019 podreu descobrir el nou pop up de bijuteria, Moncollierbcn. Una marca que dissenyen tota la col·lecció a Barcelona. A la planta baixa podràs descobrir les opcions que ens proposen per anar ben elegants un dia qualsevol o fins i tot quan tens una cita important com un casament. 

Abans comentàvem el tema de les inicials XXL, però també es porta molt les cloïsses i la petxina carei. També prenen protagonisme les circonites. A la col·lecció de Moncollierbcn trobaràs la joia que estàs buscant. 

I si tens un casament a la vista, no et perdis els tocats de Moncollierbcn amb flor preservada perquè et duri molts i molts anys. Escull el turbant, la pinça, el clip o el passador que quedi més bé amb el teu outfit