Et retornem el 10%* del que comprisTornada a l'escola

Els nens i les nenes, al setembre, tornen a les aules per retrobar-se amb els professors, els companys i també amb el material escolar, els llibres i els jocs.

A Pyrénées Andorra trobaràs tot el que necessites perquè els petits de la casa puguin començar l’escola i ho tinguin tot a punt. A tots i a totes ens agrada estrenar material escolar quan comença el curs. A la Fnac Andorra i a la planta baixa trobaràs tot el que necessites. Estoigs, colors, retoladors, llibretes, llibres, quaderns, motxilles i molt més. Un espai dedicat exclusivament a material escolar.

Com sempre, a la secció de moda nens trobaràs vambes, pantalons, xandalls, samarretes i jaquetes per equipar-los.

I per facilitar-te encara més les coses, deixa’ns la llista de tot el que necessites i nosaltres t’ho preparem.

PROMOCIÓ TORNADA A L'ESCOLA!

Del 26 de juliol al 15 de setembre, et retornem el 10% de tot el que compris a la papereria en un val de compra* bescanviable a les seccions de papereria, moda i esports per a infants, fins el 15 de setembre.

Més el 5% de descompte directe EXCLUSIU per a clients amb Targeta Pyrénées. 

 *El val de compra serà vàlid per a una compra mínima de 10 €. En cas que el val tingui un valor superior a 10 €, la compra haurà de ser del mateix import o superior al valor del val. A més a més, el 5% de descompte directe EXCLUSIU amb la Targeta Pyrénées.