10% de descompte per la compra de tres o més productesTornen els dies de la cuina


PROMOCIÓ 
10% de descompte per la compra de tres o més productes de parament de la cuina i per tiquet.


* Descompte vàlid del 6 al 29 de setembre del 2019 per la compra de 3 o més productes de parament cuina i per tiquet. Queda exclosa la secció de la Fnac home.

 

TALLER DE CUINA 
I el passat dijous 12 de setembre, vem oferir als nostres clients un taller de cuina a càrrec del xef Andrés Riestra. Vem aprendre els consells i els trucs del cuiner i ens va ensenyar com fer a casa un rossejat de pescadors amb fideus, un tàrtar de tonyina vermella i un pastís tatin de mango i pera amb nata infusionada.

ROSSEJAT DE PESCADORS AMB FIDEUS AL FORN DE CASA

Ingredients:

1/2 kg de fideus cabell d'àngel
1 litre de brou de peix
200 grams de rap net
1 calamar de platja
2 gambes grans
Oli d'oliva verge
1 gra d'all gran
1 tomàquet madur
100 ml d'allioli
Safrà

Elaboració:

Preescalfem el forn a 240 graus. Posem la paella al foc amb un raig d'oli d'oliva, i saltem lleument el rap, el calamar tallat al gust i les gambes obertes en canal i reservem. En el mateix oli tirem l'all picat i el tomàquet pelat i picat, quan estigui fet afegim els fideus i els impregnem bé en el sofregit i afegim el brou bullint. El posem al forn uns 10 minuts o fins que estigui sec.
Emplatem amb una mica d'allioli.

 

TÀRTAR DE TONYINA VERMELL A L'ESTIL DEL XEF ANDRÉS RIESTRA

Ingredients:

500 grams de llom de tonyina vermella
100 ml soia
50 ml salsa d'ostres
Oli d'oliva verge
100 grams d'alga wakame
30 grams de sèsam torrats
1 ceba tendra
1 cullerada de caviar negre de llissa
1 cullerada de caviar vermell de llissa
Unes gotes de Tabasco
1 alvocat
1 llima
Torradetes al gust
Sal i pebre

Elaboració:

Col·loquem gel picat al bol gran i posem el bol petit sobre de manera que mantinguem freda l'elaboració. Tallem a dauets la tonyina de manera que no perdi textura i a dauets la ceba tendra i el posem al bol ja fresc. Afegim a la barreja el caviar negre, un raig d'oli d'oliva, un de soia i un de la salsa d'ostres, el sèsam, el suc de mitja llima i les gotes de tabasco. Barregem amb cura i salpebrem. En el fons del motlle col·loquem unes tires d'alga wakame i uns dauets d'alvocat amb sal, pebre i llima i cobrim amb el tàrtar. Desmotllem al plat de presentació i decorem amb caviar vermell oli i pebre.

PASTÍS TATIN DE MANGO I PERA AMB NATA INFUSIONADA

Ingredients:

4 mangos
4 peres
1 full de pasta fullada
1/2 kg de mantega
1/2 kg de sucre
1 litre de nata
1 llima
1 taronja
Canyella en branca, vainilla i clau.

Elaboració:

Es pelen i tallen els mangos i les peres a gajos mitjans i es posen a sofregir amb la mantega en una paella antiadherent de qualitat. S'afegeix sucre al gust fins a aconseguir una melassa suau amb la mantega i les fruites. Sobre la mateixa paella es disposa la pasta de full cobrint bé tota la superfície i es fan unes petites perforacions a la massa perquè respiri la barreja. Es fica la paella al forn preescalfat a 200 graus durant 20 minuts. Desmotllem amb un gir brusc i emplatem amb la nata infusionada amb les espècies i els cítrics.