Pyrénées Stories

Trepitja fort aquest estiu!

Descobreix les noves col·leccions a la sabateria a la primera planta de Pyrénées Andorra

Amb l'arribada del bon temps, comencem a fer el canvi d'armari. Passem dels jerseis a les samarretes, de les jaquetes a les americanes lleugeres, dels pantalons de pana a les faldilles vaporoses... i també les sabatilles i les botes per les sandàlies; és la darrera frontera a creuar per, definitivament, dir-li "hola" al canvi d'estació.

Si necessites inspiració (i renovar una mica el sabater) a la sabateria a la primera planta de Pyrénées Andorra ja hi ha totes les noves col·leccions primavera-estiu. Trobaràs les propostes dels dissenyadors més importants: Paloma Barceló, Jeffrey Campbell, De Las Cuevas, Alpe Woman Shoes i, per descomptat, Castañer

Castañer és la reina de les sandàlies. Des de 1927, la marca d'origen balear sorprèn amb les seves col·leccions d'inspiració mediterrània. Les seves 'cunyes' són un 'must' de qualsevol vestidor, i amb els anys, han anat incorporant nous teixits -com per exemple el cuir- a les seves propostes d'espart i vetes. Tot i que acostumen a fer models amb talons més aviat alts, també repliquen els mateixos dissenys amb diferents alçades.