beauty daysTrucs de maquillatge

El maquillatge és un art. Saber aplicar els productes i escollir les tonalitats que s’adeqüen a la teva pell és una de les claus per obtenir un bon resultat, però n’hi ha més. Avui, coincidint amb els Beauty Days, volem apropar-vos alguns trucs de maquillatge. La nostra maquilladora professional de Chanel ha maquillat a la blogger Vanesa Villen.

Aconsegueix el resultat per lluir una pell jove i amb vitalitat de la mà de Pyrénées.

Pell neta i hidratada

Netejar la pell és un ‘must’. La pell de la cara està exposada de manera constant a les inclemències de l’ambient; per això, si violem lluir una pell lluminosa i natural, l’hem de cuidar i l’hem de protegir.

Abans de començar-te a maquillar, primer és molt important netejar la pell de la cara i posar-hi crema hidratant.

  • Efecte flash

Perquè el maquillatge quedi fixat i llueixis una pell radiant, barreja amb la crema hidratant el producte efecte flash. És un producte indispensable per un maquillatge per un dia especial.

No t’oblidis d’aplicar-ho també pel coll!

  • Contorn d’ulls

Quan apliquis el producte al costat de l’ull fes-ho amb un petit massatge perquè absorbeixi millor i d’aquesta manera evitaràs que les línies d’expressió es marquin més.

  • Maquillatge

És important escollir el to de maquillatge adequat a la teva tonalitat de pell perquè faci un efecte més natural. S’aplica per tota la cara menys pel coll. Pots posar-ho també als llavis, perquè així quan posem el pintallavis quedarà més ben aplicat.

  • Apliquem blush per donar llum

El blush o també anomenat coloret s’aplica al mentó per donar llum al rostre. Un truc de maquillatge és posar el coloret amb la brotxa i fer la forma de tres a la cara (des del front, entrant per la galta i fins arribar al nas i baixar fins al mentó).

  • Ulls

Abans de començar a maquillar l’ull, posem una base perquè l’ombra duri més i d’aquesta manera evitaràs que quan faci hores que estàs maquillada es facin aquelles ratlles a la parpella.

La ratlla dels ulls de la part de baix la fem per fora però només la meitat de l’ull perquè es vegi més gran. I per donar lluminositat als ulls, a la part de dalt de la parpella, gairebé tocant a la cella, posem una tonalitat d’ombra d’ulls molt clara (blanc o beix).

Per acabar el maquillatge dels ulls, apliquem la màscara de pestanyes 3D.

  • Llavis

Perfilem els llavis i escull el pintallavis que millor et quedi. Si tens la pell tirant cap a blanca, els colors càlids seran els que millor et convinguin. I si tens la pell fosca, els colors càlids, els daurats i els marrons.

  • I per acabar, bruma refrescant!

Quan t’hagis acabat de maquillar, per aconseguir una pell visiblement més hidratada pots aplicar bruma efecte refrescant i tonificat.

La Vanesa Villen, aprofitant els Beauty Days, ha visitat la perfumeria de Pyrénées i li han ensenyat alguns trucs de maquillatge. Els vols descobrir? No et perdis el vídeo!