Pyrénées Stories

Un iPhone 13 pot ser teu avui mateix

Pyrénées Andorra continua regalant premis molt interessants

Encara no t'has assabentat? No saps que Pyrénées Andorra regala premis valorats entre els 300€ i 900€? Afanya't i vine fins a Pyrénées Andorra per a participar en el sorteig que se celebra cada dia en el qual pots guanyar des d'iPhones 13 a targetes regal valorades fins als 600€. I avui dilluns, el premi torna a ser un iPhone 13.

En aquest calendari pots veure tots els productes que sorteja Pyrénées Andorra i un (o més) poden ser teus d'una manera molt senzilla. Només has de venir al centre, fer una compra valorada en 50?€ i ja pots participar en aquest sorteig tan suculent.

No només se sortegen dispositius mòbils. També pots fer-te amb una de les targetes regal valorades entre els 300-600?€ perquè els gastis en marques seleccionades, com ara, Polo Ralph Lauren, Fula, Ofelia, Sneakers o Gallery. I no només això, també pots guanyar targetes regal per destinar-les a la secció de perfumeria i parafarmàcia, parament per la llar o a la secció d'alimentació gurmet. Tot un assortit de premis que segur li trauràs profit.

CONDICIONS PER A PARTICIPAR AL SORTEIG

Una de les condicions indispensables per entrar al sorteig és tenir divuit anys i fer una compra a Pyrénées Andorra d'un import igual o superior a 50?€. Per cada 50?€ es rebrà una butlleta que s'haurà d'omplir correctament i dipositar en una urna que està ubicada a la planta baixa dels grans magatzems. Tota despesa feta en la secció de restauració, alimentació, agència de viatges, duty free i concessionaris no serà vàlida. Un altre dels requisits per a participar és estar present en el moment de l'extracció de la butlleta guanyadora. El sorteig es fa cada dia a les 20:00?h. Si el concursant guanyador no apareix al moment o bé la butlleta no compleix els requisits establerts, aleshores es repetirà el procediment fins que el titular de la butlleta extreta estigui present i aquesta sigui correcta.