Pyrénées Stories

Una nova marca arriba a Andorra

Pyrénées porta al país de manera exclusiva la firma de sabatilles artesanes Balbino

La firma de sabatilles Balbino, creada a Astúries per un grup de joves que volien reinventar les 'pantoufles' de tota la vida, aterra per primera vegada al país i es vendrà de manera exclusiva als magatzems Pyrénées Andorra.

Desde fa uns dies ja es pot trobar a la secció de sabateria d’home dels magatzems i amplia l’oferta de marques úniques amb les que compta la companyia. Segons expliquen els responsables de Balbino, s'han inspirat "en les sabatilles que fan servir els nostres padrins, però elevant la seva qualitat, buscant teixits i models de confecció que estaven pràcticament desapareguts a Espanya". A més, "els models de Balbino, que estan folrats amb llana pura, també es poden fer servir al carrer perquè tenen una sola molt còmoda però prou resistent per caminar fora de casa".

És la primera vegada que Balbino exporta el seu producte més enllà d’Espanya i ha decidit fer el salt a l’exterior de la mà del Grup Pyrénées. El resultat, és un homenatge al patrimoni industrial i cultural dels nostres padrins que Pyrénées Andorra posa als teus peus.