Del 8 al 31 de marçVesteix la teva cuina

Ens agrada apropar-vos coneixements de cuina. A la tercera planta, a la secció de llar, impartim taller de cuina i showcooking. Durant aquestes sessions podeu aprendre consells de cuina, trucs per aconseguir millors resultats i receptes per deixar bocabadats a tots els comensals.

Durant el mes de març estan previstes vàries demostracions de cuina a l’Espai Demo de Pyrénées.

ESPAI DEMO

  • Dimarts 12 de març de 18.30 a 20 hores de la mà de Le Creuset
  • Dijous 21 de març de 18.30 a 20 hores de la mà de Lotus Grill.
  • Dimecres 26 de març tot el dia de la mà de Cristel.
  • Dijous 27 de març de les 18.30 a les 20 hores de la mà de Cristel.

A la secció de la llar de Pyrénées trobareu tots els utensilis necessaris per aconseguir els resultats i els plats que més desitges. I si et falten ingredients per fer la recepta, abans de marxar de Pyrénées pots passar per alimentació, a la segona planta. Més fàcil, impossible!

SORTEIG

* Del dia 8 al 31 de març del 2019, per cada 50 € de compra per tiquet a la secció de la llar, en què hi hagi almenys un producte de parament de cuina, rebreu una butlleta per participar en el sorteig d’un lot de productes Bra (valorat en 300 €). El sorteig tindrà lloc el dia 1 d’abril del 2019.

Queden exclosos del sorteig els productes de la secció de la Fnac Home. Consulteu les bases del sorteig al Servei d’Atenció al Client (4a planta).

; ; ;