NOVETAT BLACKPIERVestit d’home a mida amb assessorament personalitzat a Andorra

A quin home no li agradaria que li fessin un vestit a mida? Ara a Pyrénées Andorra és possible a un preu irresistible! A la secció de moda home trobareu un corner de la marca Blackpier. Tres joves emprenedors de Lleida van començar fa sis anys a confeccionar jaquetes i pantalons a mida perquè tots els homes es trobessin a gust tan pel dia a dia com per a ocasions especials.

Una nova experiència: comprar roba a mida i personalitzada

Si voleu una jaqueta, una armilla, un pantaló o una camisa a mida ho podeu fer possible amb Blackpier. A partir d’un ‘vestit d’home testimoni’, les nostres professionals agafen mides i vosaltres escolliu les teles i els colors que més us agradin. A més, també podreu escollir tots els detalls com per exemple com voleu el coll de la camisa i els punys.

Un altre fet característic és que podreu personalitzar l’americana i la camisa amb un brodat únic. I en només un mes tindràs el teu vestit a punt per estrenar.

La màxima qualitat a uns preus molt competitius

Vestit d’home a partir de 349 €
Pantalons de vestir a partir de 115 €
Americana a partir de 299 €
Camisa a partir de 59 €

Si teniu un esdeveniment important a la vista o simplement voleu anar a comprar un vestit d’home amb la tranquil·litat de trobar el que us sigui més còmode, t’esperem a la sastreria a mida de Blackpier que trobareu a Grans Magatzems Pyrénées Andorra.

PROMOCIÓ

I del 18 de maig al 15 de juny del 2018, si compres un vestit d’home, et regalem una corbata.