Pyrénées Stories

Vols aprendre a confeccionar un menú saludable per a tota la família?

Conferència a càrrec de Mònica Dicenta, el 19 de febrer a les 18.30 h

L'alimentació és l'eix per sentir-te bé per dins i per fora. Però sentim a dir tantes coses... Que si això no és saludable, que si és millor consumir-ho en dejú, que si és millor eliminar certs ingredients de la dieta... I infinitats de rumors. 

Si tens dubtes i vols resoldre'ls, t'esperem a la conferència que oferirà la nutricionista Mònica Dicenta a Pyrénées Andorra el pròxim dimecres 19 de febrer a les 18.30 hores a la quarta planta al costat de Servei d'Atenció al Client. Un taller per aprendre a elaborar un menú setmanal saludable per a tota la família.Quins aspectes cal tenir presents a l'hora de confeccionar un menú saludable?1. La freqüència de consum dels diferents grups d'aliments: verdures, fruites, llegums, peixos, carns, ous, làctics, cereals, fruits secs.... Facilitarem a les persones que assisteixin una plantilla per tal de poder emplenar-ho conjuntament i s'ho puguin emportar a casa.

2. En base aquest menú, treballarem la llista de la compra. És important saber interpretar d'una manera senzilla, l'etiquetatge nutricional. I també posarem en pràctica algunes de les aplicacions mòbils que hi ha actualment com MyRealFood i Yuca.

3. També explicarem en què consisteix el PLAT SALUDABLE. Quines característiques té?

És molt important que invertim en la salut de la nostra família, no només en diners, sinó en afavorir menjar en companyia, en fomentar uns bons hàbits higiènic-dietètics: seure i parar la taula per menjar, mastegar bé, rentar-nos les dents. I també evitar el sedentarisme, fomentant activitats físiques.

A més, independentment del nombre de membres que componen el nucli familiar, esforçar-se a menjar correctament i incloure tots els nutrients que el teu cos necessita. En aquest taller, aprendràs que és molt més fàcil del que et penses.

Us esperem el dia 19 de febrer!