Els tres campions t'explicaran què mengen abans de fer una prova esportiva Vols conèixer el Joaquim Rodríguez, l'Aleix Espargaró i l'Àlex Rins?

Les experiències i les vivències són úniques i per això volem que visqueu moments extraordinaris al nostre centre.

A les portes de celebrar-se la prova ciclista de La Purito hem organitzat un taller amb esportistes d'elit perquè tothom qui ho desitgi pugui aprendre tècniques a l'hora de preparar el menjar abans de fer esport i després.

És molt important cuidar l'alimentació abans de fer esport però també després per recuperar més de pressa. Us heu preguntat alguna vegada què menja un pilot de MotoGP abans de començar una carrera? Quantes calories pot arribar a gastar en una cursa? I un ciclista?

Totes aquestes respostes us les podran donar de primera mà els candidats de luxe que tindrem a la planta baixa (la rotonda) dels Grans Magatzems Pyrénées Andorra.


El dilluns 29 de juliol del 2019 de 18 a 19 hores, el Purito i l'Àlex Rins us esperen a la planta baixa. El Joaquim parlarà del plat que menja abans d'afrontar la Purito. I l'Àlex del què menja abans de córrer una cursa. 

El dimarts 30 de juliol del 2019 de 18 a 19 hores, el Purito i l'Aleix Espargaró. El Joaquim us parlarà de l'àpat que fa després de fer la Purito. I l'Aleix de què menja abans de córrer una cursa.

Si vols conèixer tres campions, t'esperem el dilluns i dimarts a Pyrénées.