Idea regalVols regalar una caixa molt original per als petits i grans de la casa?

A Pyrénées Andorra trobaràs regals originals per regalar per a totes les edats. A la Fnac Andorra trobaràs paquets plens d’experiències de la marca Kiddy’s World.

Es tracta d’experiències infantils i familiars amb valors. L’objectiu de Kiddy’s World és que les famílies ho tinguin més fàcil per invertir temps de qualitat amb els seus nens.

Caixa regal amb molta varietat d’experiències i escapades

La idea de crear experiències per a famílies va néixer després que es conegués que hi ha un estudi mèdic sobre trastorns de conducta infantil. El creixement personal i intel·lectual dels nens i nenes està directament relacionat amb la transmissió de vivències i valores al seu nucli familiar.

Kiddy’s Box y Family’s Box són caixes d’ experiències amb valor per regalar als petits de la casa, a les mares, als pares, als avis, és un regal ideal perquè gaudeixi tota la família.

Consisteix en una caixa que conté:

  • Una guia amb una selecció d’activitats, hotels o restaurants per escollir.
  • Una targeta regal per reservar l’experiència escollida on no s’especifica el preu.

Quin tipus d’activitats es poden fer?

En funció de la caixa hi ha unes activitats o unes altres. Entre el gran llistat n’hi ha de molt divertides i atractives com activitats a un hort i una granja, sessions d’spa, aventures als arbres, tallers de fotografia, surf, rutes en vaixell pirata, art amb xocolata, tir amb arc, vol al túnel del vent, windsurf, construcció d’iglús i molt més.

Aquest Nadal, regala Kiddy’s Box i Family’s Box!