Pyrénées Stories

WINEX rosé

Vi de la quinzena

La nostra idea va sorgir quan ens vam adonar, fa un parell d’anys, que el món dels licors no havia tingut en compte els gustos de les dones, ja que mai no havien estat els seus principals consumidors. Això ha canviat i, tot i això, encara és difícil trobar una beguda, com ara cervesa o whisky, que sigui un dels favorits de la generalitat de les dones.

Tot i que la barrera que separa els dos gèneres és cada vegada menys clara, és evident que una part considerable de la població s’atrau pels sabors dolços i subtils, a diferència dels sabors més amargs o forts que tenen un paper protagonista al mercat. . És per això que cada cop es pren més vi blanc i rosat, però el seu consum està lligat a un handicap: s’associa a un got, un format que limita els entorns en què se serveix, als restaurants, com a aperitiu, per acompanyar els àpats, etc. ... doncs ...

COM FER FÀCIL UN PRODUCTE AL NOSTRE PAÍS I A UN PÚBLIC GENERAL?

La solució va ser senzilla: Ampolles reciclables, fetes de vidre transparent, amb un terç de capacitat, que es poden consumir fàcilment a qualsevol bar, discoteca o xiringuito, però que també poden acompanyar perfectament qualsevol pla nocturn, barbacoa, (per la seva naturalesa bombollosa) o bé qualsevol dinar o sopar, atès el seu caràcter refrescant que no es veu atenuat pel seu contingut alcohòlic considerable (10,5 VOL.).

En resum, aquesta és la idea: assolar el boig món de l’oci i gaudir amb feminitat i petons. Això és el que és WINEX, l’única X (petó) que s’il·lumina tot el dia i que dura tota la nit.