El viatge dels teus somnis a midaAquestes són les cinc destinacions més escollides per anar de vacances aquest estiu

Arribats a aquestes alçades de l’estiu ja gairebé tothom té les vacances d’estiu programades o si més no sap a on li agradaria anar. A l’agència de viatges de la tercera planta de Pyrénées Andorra et dissenyen el viatge dels teus somnis a mida. T’assessoren i et busquen l’allotjament, el transport i les activitats que desitgis fer. 

Cada estiu hi ha destinacions que es posen de moda i són molt demandades ja sigui perquè s’ha fet molta publicitat, perquè algunes influencershan promocionat la destinació o perquè simplement molta gent es posa d’acord a anar al mateix lloc. 

Enguany els viatges més sol·licitats, per al moment, han estat bastant variats ja que trobem destinacions de platja, muntanya i ciutat. A continuació esmentarem les cinc destinacions que l’agència de viatges de Pyrénées considera que seran les més visitades durant l’estiu del 2019. 

1. Costa Oest d’Estats Units

En aquest cas els visitants opten per recórrer la Costa Oest dels Estats Units i visiten San Francisco, Yosemite, Sequoia, Death Valley, Las Vegas, Zion NP, Bryce Canyon, Page, Antilope Canyon, Grand Canyon i Los Angeles. 

2. Creuers per el Mediterrani, les Illes gregues o els fiords 

La opció d’anar de vacances en creuer cada any és força sol·licitada. És un estil de viatge ideal per aquells que vulguin desconnectar, descansar i alhora visitar nous indrets. És una opció força escollida també per a moltes famílies amb infants.  

3. La Xina 

Anar a veure la Gran Muralla Xina és una atracció per a molta gent. 

4. Illes mediterrànies

Moltes persones trien destinacions de platja com Sicília, Sardenya, Eivissa i Menorca per passar les vacances amb família i amics.  

5. Costa Espanyola

Desconnexió a la costa brava, a la costa daurada o la costa blava. Són molts els que opten per anar a una platja més propera a Andorra per descansar i carregar piles. 

Si encara no tens els viatge organitzat per aquest estiu, no dubtis a contactar-nos. A l’agència de viatges et buscaran l’oferta que més s’adapti a les teves necessitat. Els podràs trobar a la tercera planta de Pyrénées o bé trucant al +376 880 000.