Espelmes perfumades amb aromes essencials naturals i parafina cosmètica de la més alta qualitat Yankee Candle i Woodwick, més que espelmes

Recentment hem incorporat les espelmes de la marca americana mundialment coneguda Yankee Candle i Woodwick. 

Com són aquestes espelmes?

Són espelmes perfumades amb aromes essencials naturals i parafina cosmètica de la més alta qualitat. I les espelmes Woodwick són una marca també americana. Aquestes espelmes a diferència de les altres són de cera de soja amb aromes barrejades a igual proporció des del principi fins al final.

La particularitat d’aquestes espelmes és el seu ble de fusta, un sistema patentat. Aquest ble de fusta fa que la flama sigui sinuosa i relaxant i al mateix temps que al cremar faci el sorollet que fa la fusta amb el foc.

Quina utilitat tenen? 


De Yankee Candle tenim quatre models disponibles: gran amb unes hores de cremat de 110 a 150, mitjana amb unes hores de cremat de fins a 90, petita fins a 40 hores de cremat i l’espelma tealight que dona unes 8 hores d’aroma.

De Woodwick tenim tres models disponibles: l’espelma gran, la mitjana i la elipse, un model molt elegant i decoratiu.

Aquestes espelmes tenen un disseny més modern. I amb unes hores de cremat de 22 a 180 hores.

Ens expliqueu una mica els vostres origens? 

Yankee Candle té els seus origens fa més de 40 anys, quan un nen va voler fer una espelma perfumada per la seva mare fonent unes ceres, un veí li va comprar i amb els diners en va fer dues! 

Woodwick és una empresa que va comença el 1990 a l'Estat de Virginia als Estats Units.

Els materials que fa servir per a les seves espelmes són tots respectuosos amb el medi ambient, fent servir blens orgànics, cera natural i olis essencials d’alta qualitat.